Наш ИзборНаш изборРегион

(ФОТО) Австрија и Словенија под снежна покривка

Утрото  снег вееше  и формирше а снежна покривка во Австрија и Словенија, пренесуваат тамошните метеоролошки станици.

 

фото ФБ Славчо Попоски