Редакција

АктуелноОхрид

Колумна : Младинската перспектива помеѓу статистиката и реалноста

Македонската јавност, ограничена со партиски и политички позиции, често се обидува да го заобиколи решението на одреден општествен проблем со...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Интензивно се работи на реконструкцијата на улицата „Македонски просветители“

Интензивно се работи на реконструкцијата на улицата Македонски просветители. Во моментов целосно е стопиран сообраќајот од пошта до пристаниште. Се...

АктуелноВидеаОхрид

(ВИДЕО) ЕКО акција на нуркачите на „Акватек“ – Ќе го исчистиме езерово само под услов да престанеме да користиме пластика за еднократна употреба

Ќе го исчистиме езерово само под услов да престанеме да користиме пластика за еднократна употреба, порачаа нуркачите од Нуркачкиот центар...

1 943 944 945 974
Page 944 of 974