Редакција

АктуелноОхрид

Демироски : Некој на потписот се изјаснувал тоа што не е заради лична корист

Секој треба да знае дека судбината на неговата нација е негова сопствена судбина. Никогаш не можеме да оспориме и да...

АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Убавините на Охридското Езеро – треба само да престанеме да користиме и произведуваме пластика за еднократна употреба

Еден прекрасен сончев ден во стариот дел на градот. Низ тесните сокаци, пространото сино слатководно море и живите фосили. Официјални...

АктуелноОхрид

Јавен повик за субвенционирање на граѓаните на подрачјето на општина Охрид за купување велосипед во 2022 година

Согласно Програмата за поддршка на локалниот економски развој на општина Охрид за 2022 година и Правилникот за користење на финансиски...

АктуелноОхрид

(ВИДЕО) Одлична атмосфера, и португалци има на градскиот плоштад во Охрид, секој навива за своите – кој ќе се радува на крајот?

Македонската репрезентација вечерва во Порто го игра историскиот натпревар против Португалија за пласман на Светско првенство.  На градскиот плоштад  на...

1 905 906 907 1.016
Page 906 of 1016