АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Во тек е поставување камена ограда и партерно уредување во црквата Св.Петка во Вевчани

Почитувани верници, после завршената прва фаза, која се состоеше од чистење и нивелирање на теренот во дворот на црквата Св. Петка во Вевчани, во тек се градежни работи за оградување со камена ограда и партерно уредување, известуваат од црковниот одбор.