четврток, февруари 29, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Крлеска Деспотоска: Точно е дека конкурирав за Централен Регистар

Претседателката на СДСМ Охрид Кристина Крлеска Деспотоска за Охрид 1 потврди дека има амбиции да стане директор на Центарлен Регистар Охрид. Во писмената изјава стои:

-Точно е дека имам конкурирано за работно место во Централен Регистер,не се работи за именувана или назначена директорска функција,поточно се работи за раководна .

Со почит Кристина