четврток, февруари 29, 2024
АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) ЈП „Нискоградба“ врши нивелирање на тротоарот на улица „Партизанска“

Одделението за градежно одржување врши нивелирање на бекатонска подлога на тротоар на ул. Партизанска.