четврток, февруари 29, 2024
АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Екипи на ЈП „Водовод“ деновиве работат на изведување нова водоводна линија на улица „Христо Узунов“

Екипи на ЈП „Водовод“ деновиве работат на изведување нова водоводна линија на улица „Христо Узунов“.
Се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф63 мм во должина од 160 м.
Активностите се во насока на поквалитетно и навремено снабдување со вода на жителите од овој дел на градот, информира во својата ФБ објва градоначалникот Пецаков.