четврток, февруари 29, 2024
АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Демироски : Денеска ја комплетиравме облеката за КУД Пирамида Охрид

После 25 години набавивме нови автентични машка и женска облека која ја носеле Египќаните во овие простори во минатото .
✅️ Обезбедивме простор за непречено функционирање и проби за КУД Пирамида.
✅️ Обезбедрни се средства за континуирано функционирање на КУД.
Продолжуваме силно кон уште поголема промоција и етаблирање во Македонското општеството !
Да живеат Египќаните и вечна да е КУД Пирамида , стои во ФБ објавата од страна на советникот Арбен Демироски.