Top NewsАктуелноВидеаВидеоглавни-вестиИздвојувамеНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Торнадо превте кајче на Охридско Езеро

Туристи кои биле сместени во апартман лоциран помеѓу Лагадин и Пештани вчера снимиле торнадо над Охридско Езеро.

На видео снимката која кружи на интернет, а ја пренесува News1.rs може да се види како ветрот подига вода од површината на езерото и прави торнадо, кое потоа се движи со голема брзина по површината од водата и во еден момент дури превртува кајче кое е всидрено во езерото.

ВЕСТА СО ВИДЕО СНИМКАТА ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА NEWS1.RS СО КЛИК  Т У К А