Top Newsглавни-вестиНаш изборНаш ИзборОхрид

Три лица се тепале и користеле остри предмети на ул. Железничка во Охрид

Групна тепачка во која уествувале три лица и во која се користеле остри предмети, се случина ноќеска на улицата Железничка во непосредна близина на еден угостителски објект во Охрид.

Интервенирала полицијата која ги привела лицата, и се работи на процесуирање на случајот.