МакедонијаПоследни Вести

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец веднаш на терен – откорнати се четири големи дрвја во кардиолошки и дрво на 7 ми ноември

Во моментов се расчистува влезот на Центарот за кардиваскуларни заболувања! Четири големи зимзелени дрвја се откорнати од невремето што го зафати градот и паднати врз автомобил и влезот на болницата!
👉Во моментов се расчистува и паднато дрво на 7ми ноември, пишува во објавата на ФБ од ЈП Охридски комуналец.

ИЗВОР: ЈП Охридски комуналец

фото: ЈП Охридски Комуналец