UncategorizedАктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Асфалтирање на три краци од улицата “Даме Груев”

Општина Охрид интензивно работи на средување на градот. Интензивно се работи во централното и поширокото градско подрачје, но и во периферјата на градот.

Градоначалникот Кирил Пецаков објави видео од  Асфалтирање на три краци од улицата “Даме Груев”.

видео: ФБ Кирил Пецаков

фото: PRTSC

извор: Охрид 1