АктуелноОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец на терен – се коси трева, се уредуваат паркови

ЈП Охридски Комуналец на терен
👉Чистење и косење на шумска патека од Саат кула до старото школо Св.Сава
🇲🇰Китење на градот со знамиња по повод државниот празник Св.Кирил и Методиј
🚜Се носи земја на Бул.Македонски Просветители каде ЈП Охридски Комуналец е задолжен за цветно и парковски да биде уреден

извор: ЈП Охридски Комуналец

фото: ЈП Охридски Комуналец