АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Убавините на Охридското Езеро – Трска, потонато кајче, рипчиња покрај Кеј Македонија

Едно нуркање во сончевиот април со температура на водата од 10°С. Во плитките делови можат да се измерат повисоки температури.

Да ги зачуваме природните убавини за идните генерации. Застани на страна на природата. Биди пролет, биди активен, не користи пластика.

Поддржано од Општина Охрид

Уживајте во новото видео.