АктуелноОхрид

Одржан состанок на ОК ВМРО ДПМНЕ Струга

Синоќа во просториите на ОК ВМРО-ДПМНЕ – Струга се одржа состанок на општинскиот комитет на кој присустни беа организациониот секретар Саше Павлоски и координаторот од ИК Кирил Пецаков, актуелен градоначалник на Општина Охрид.
Се дискутираше за актуелната политичко – економска состојба и за активностите што како партија ни следат, со цел создавање услови за одржување предвремени парламентарни избори.
Македонија е жива, ВМРО-ДПМНЕ сѐ посилно!
ФБ профил ОК ВМРО ДПМНЕ Струга