(ВИДЕО) Пожар на ул. Гоце Делчев – гори куќа – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Пожар на ул. Гоце Делчев – гори куќа

Пожар на улица Гоце Делчев во Охрид. Гори куќа, екипи од ТППЕ во моментов го гасат.

Наскоро повеќе …