АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Спроведена акција од ЕКО ФАП на Бејбунар

Брза, осмислена и ефективна деконтаминација , подпомогната од страна на нашето ново другарче РЕК кое станува дел од ЕКО ФАП!
Прекрасна акција испланирана апсолутно непланирано!