АктуелноВидеоНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Мартовска ЕКО авантура

Охридско Езеро плажа Сарајште, Стар Град. Температура на вода 7° / 8°С

НУРКАЧКИ ЦЕНТАР АКВАТЕК

Природата почнува да се буди… Повторно ќе се разбуди во отпад… Ја загадивме водата што ја пиеме, храната станува отровна, воздухот загаден… Добро Утро!

ФБ Нуркачки ценатр Акватек