Наш ИзборНаш изборОхрид

Нов претседател на ОО СДСМ Струга е Прим. д-р Александар Попоски

-Изразуваме огромна благодарност до досегашната претседателка Соња Стојкоска и целото раководство на ОО СДСМ Струга. Честитки до новоизбраниот претседател Прим. Д-р. Спец.  Александар Попоски. Успешна работа! Заедно сите здружени, сплотени, да ги менуваме работите во општината кон подобро, стои во објавата на ОО СДСМ Струга.

 

OO СДСМ Струга