News1.mkМакедонија

(ВИДЕО) Ковачевски ги кажа приоритетите на новиот владин кабинет

Мандаторот за состав на новата влада на Република Северна Македонија и лидер на СДСМ, Димитар Ковачевски, денеска напладне на претседателот на Собранието, Талат Џафери, официјално му ги достави Предлог-составот и Предлог-програмата за работа на новата влада.