АктуелноИздвојувамеМагазинНаш изборОхридРепублика

Од денеска групацијата ONE MEDIA проширена со сајтот kriptovaluta.mk

Групацијата ONE MEDIA од денеска со уште една понуда – нов сајт за сите кои тргуваат и сакаат да тргуваат на берзите ширум светот  – kriptovaluta.mk.

Сите новини за светот на виртуелните вложувања, најдобри и најголеми вложувања, финансиска едукација, што се даночни раеви и како големите корпорации ги користат,  како и сите теми поврзани со банкарството можете да ги пронајдете токму на нашиот нов сајт.

Криптовалутата, можеби е еден од најзборуваните поими во последно време, време е да ја дознаеме вистината за оваа виртуелна валута, Луѓето низ целиот свет купуваат криптовалути, продаваат и тргуваат со истите.  Тоа НЕ Е е хартија од вредност. Тоа е нешто што го има само во виртуелниот свет, во вашиот компјутер. За да купите дигитални валути треба да имате пристап до платформа односно софтверска апликација на која се разменуваат овие валути.  Токму поради тоа вистинските информации се повеќе од добредојдени нели?

Сајтот kriptovaluta.mk е веќе достапен за вас.