АктуелноОхрид

Утре неколкучасовен прекин во водоснабдувањето во населбата „Црногорци“

Поради интервенција на водоводната мрежа, на ден 28.12.2021 година (вторник) од 07:00 часот, ќе има неколкучасовен прекин во водоснабдувањето во населбата „Црногорци“ и тоа на улиците: „Радојца Новичиќ“, „Кленоец“, „15ти Корпус“,„130“, 28ми Април“, „6та Бригада“, „Петрино“, „Српница“ и „Веле Марков“, информираат од ЈП Водовод – Охрид.