ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

„Ние сме деца Божји и слични сме на Господа“ прв Меѓународен сеправославен камп во организација на Вранишката Парохија

Во рамките на Вранишката Парохија дејствува здружението „Православна Младина“ с. Враништа, кое е единствено од ваков тип во нашата земја,...

1 296 297 298 751
Page 297 of 751