ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

АктуелноВидеоИнтервјуаОхрид

(ВИДЕО) Петар Маркоски: Уметниците и спортистите се најдобрите промотори на својата држава, ја имам таа привилегија во Охрид да црпам непресушна енергија и инспирација

Петар Маркоски познат како детето со виолината. За прв пат со виолината се среќава на 7 годишна воздраст кога го...

АктуелноОхрид

Поради градежни работи на „Македонски Просветители“, изменет режим на сообраќај – на некои места ќе има двонасочен сообраќај

Поради изведување градежни работи на булеварот „Македонски Просветители“ во Охрид, СВР Охрид информира дека во наредниов период на сила ќе...

АктуелноОхрид

Одлични резултати за учениците од ОУ „Св. Климент Охридски“ – Охрид на општинскиот натпревар по биологија

На општинскиот натпревар по биологија кој се одржа на 9.2.2022 учениците од основното училиште „Св. Климент Охридски“ – Охрид освоија...

1 294 295 296 343
Page 295 of 343