ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Градоначалникот Пецаков учествува на вториот Форум на градоначалници во Женева , Швајцарија

Имав презентација на темата „Енергични јавни површини, зелен град и решенија базирани врз природата“. Во своето излагање ги истакнав придобивките...

АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) „Акватек“ од изворите кај Св.Наум, порачуваат: Да ги заштитите природните богатства на Македонија

Летото за нуркачите почнува многу порано, а за некои не ни завршува, едноставно трае... Официјално пред неколку дена почна полека...

1 293 294 295 377
Page 294 of 377