Наш избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Градоначалникот Пецаков присуствуваше на традиционалниот маскенбал “Емшири 2022” во Велгошти

Денеска на големиот празник Велики поклади - Прочка присуствував на традиционалниот маскенбал ,,Емшири 2022” во Велгошти. На дечињата им доделивме...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува искрени честитки по повод големиот христијански празник Велики поклади – Прочка

Прочка ја симболизира искрената љубов за својот ближен, исти како примерот на Исус Христос за безусловна и бескрајна љубов помеѓу...

МакедонијаНаш ИзборНаш избор

Макпетрол: Компанијата ќе продолжи да работи без застој и рестрикции

Поради новонастанатата глобално-политичка ситуација, како резултат на која што има неколкукратно зголемување на цените на сите нафтени деривати, компаниите што...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

НУ Завод и Муеј Охрид: Започнаа сондажни aрхеолошки истражувања на плоштадот “Крушевска Република”

Ја известуваме јавноста дека НУ Завод и Музеј Охрид започна со извршување на сондажни археолошки истражувања на плоштадот „Крушевска Република“...

1 420 421 422 446
Page 421 of 446