четврток, февруари 29, 2024

Наш избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Во весникот „Илинден“ објавен е текст за Загорка Шуке-Канефче, актерка во Албанија по потекло од Охрид

Весникот „Илинден", единствениот печатен медиум на македонски весник  во Албанија, објави текст во спомен и чест на една од најпознатите...

News1.mkглавни-вестиМакедонијаНаш избор

(ФОТО) Охриѓанецот Каневче на Водици со хуманитарна акција во Битола

Пакетчиња, играчки, едукативни и забавни содржини поделивме на над 50 дечиња од еднородителски семејства, дечиња на невработани родители, од згрижувачки...

1 370 371 372 381
Page 371 of 381