АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Уметност во прогрес, креативноста на учениците на дело

И уметнички, настроените души се подготвуваат за престојниот патронат на нашето училиште!! Нивната креативност ќе ја видите на сликите во прилог. Браво за учениците и нивниот ментор проф. Катерина Слатинова!!!

 

Gimnazija Ohrid