Наш избор

Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Денес Пливачки клуб „Акваспирит“ – Охрид го организираше третото издание на пливачкиот маратон “ПРЕСПА 2023”

Денес Пливачки клуб „Акваспирит“ - Охрид го организираше третото издание на пливачкиот маратон "ПРЕСПА 2023". Честитки за најдобрите. Самиот маратон...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Денес се празнува полагањето на ризата на Пресвета Богородица во Влахернската црква во Цариград

Во времето на царот Лав Велики (458–471), на царицата Верина и патријархот Генадиј, патуваа по Светата Земја двајцата цариградски благородници...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Активности на ЈП Охридски Комуналец за уредување на јавното зеленило

Од денешните активности за Од денешните активности за уредување на јавното зеленило Тековно одржување, отстранување на неуредна вегетација и косење...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

ОК ВМРО ДПМНЕ: Министерката за НЕкултура да се извини за навредите кон угостителите и да си поднесе оставка!

Министерката за култура, Бисера Костадиновска-Стојчевска во своето обраќање на 63. Фестивал „Охридско лесто“ крајно безобразно и некултурно ги навреди не...

1 194 195 196 446
Page 195 of 446