Наш Избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

ЈП Водовод: Целосно саниран дефектот во стариот дел на градот но поради прекин во електричната енергија не работи пумпната станица

Се известуваат корисниците од стариот дел на градот дека дефектот е целосно саниран, но поради реонскиот прекин во дистрибуцијата на...

Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) По трет пат одржана Смотра на ветерани „Заиграј оро“ во Струга

Со закаснување,од оправдани технички причини,да го проследиме меѓународниот фестивал,кој се одржа по трет пат, СМОТРА НА ВЕТЕРАНИ"Заиграј на оро",во организација...

1 2 3 4 301
Page 3 of 301