Наш Избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Петкоска: Изборот на директорката на Централниот регистар во Охрид е незаконски

Власта продолжува да ги злоупотребува државните институции, да фалсификува дипломи и лични податоци со цел задоволување на личните интереси на...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Втора самостојна изложба на младата Нина Ангелоска во рамките на Свети Климентовите свечености

Синоќа во просториите на охридската Гимназија се одржа втората самостојна изложба од младата Нина Ангелоска, каде беа изложени фотографии од...

1 2 3 168
Page 2 of 168