Актуелно – Страница 697 – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024

Актуелно

АктуелноОхрид

Охрид една од 8 те општини во државава каде ќе се имплементараат големи, иновативни проекти од “ЕУ за општините”

На првата седница на Управниот комитет на проектот “ЕУ за општините” со кој претедава министерот за локална самоуправа, Горан Милевски...

АктуелноОхрид

Со културната манифестација „Прличеви беседи“ во Охрид почнуваат свеченостите за одбележување на 129-годишнината од смртта на Григор Прличев

Со културната манифестација „Прличеви беседи“ од денеска во Охрид почнуваат свеченостите и збиднувањата за одбележување на 129-годишнината од смртта на...

1 696 697 698 740
Page 697 of 740