Актуелно

АктуелноОхрид

Советникот Наумоски ја поддржува инцијативата на Здружението на охридските дуќанџии – тие бараат да работат и во недели и празници

Независниот советникот Антонио Наумоски , изјавува дека ја поддржува инцијативата на Здружението на дуќанџии од Охрид ,,Чаршиски Еснаф“ изјавена против...

АктуелноОхрид

Возачи управувале моторни возила под дејство на алкохол тие се исклучени од сообраќај, одземени им се возачките документи

На 28/29.12.2021 година од 21 до 02 часот, на подрачјето на Охрид, извршена е засилена акциска сообраќајна контрола. Притоа, полициските...

АктуелноОхрид

ОВР Струга спроведе сообраќајно-едукативна кампања „Безбедно патување во зима“

На 28.12.2020 година на подрачјето на ОВР Струга, спроведена е сообраќајно-едукативна кампања „Безбедно патување во зима“. Притоа, полициски службеници од...

1 683 684 685 697
Page 684 of 697