Актуелно

АктуелноОхрид

Јавен повик за субвенционирањена линиски превоз на патници кој заеднички го организираат општина Охрид и општина Дебарца

Согласно Програмата АО-Совет на општина Охрид за 2022 година („Службен гласник на општина Охрид “ бр.08-13561/32 од 29.12.2021), Одлуката за...

АктуелноОхрид

Обележување на површините за поставување на урбана опрема пред деловни објекти

Надлежните служби на Локалната самоуправа деновиве спроведуваат активности за обележување на површините за поставување на урбана опрема пред деловни објекти, согласно...

1 30 31 32 153
Page 31 of 153