Актуелно

АктуелноОхрид

Општина Охрид се вклучи во одбележување на 30 Мај, Светскиот ден на лица со мултипла склероза – зградата обиена во портокалова боја

Со осветлување на зградата на Општина Охрид во портокалова боја, локалната власт се вклучи во одбележување на 30 Мај, Светскиот...

1 307 308 309 466
Page 308 of 466