Актуелно

АктуелноОхрид

Обезбедување информации на сите граѓани преку штанд на градскиот плоштад секој викенд овој месец од страна на Црвен крст

Со своето долгогодишно работење на планот на унапредување и развој на дејноста во делот на првата помош Црвен крст Охрид...

АктуелноОхрид

Јавен повик за поднесување барања за добивање субвенции на уплатена такса за привремен престој на домашни и странски туристи

Врз основа на Годишната програма на Секторот за туризам и локален економски развој за 2022 година, предвидено e субвенционирање на...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Утре акција за подигнување кабаст отпад во „Радојца Новичиќ“

Ј.П.„Охридски Kомуналец"-на ден 22.10.2022 год.(сабота) ќе организира акција за подигнување кабаст отпад (стар мебел, душеци, телевизори, шпорети, теписони и др.)...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Успешно реализирана акцијата за отстранување на двете јасики на ул.Кленоец

Екипите на Паркови и зеленило денеска безбедно ги отстранија јасиките кои претставуваа опасност по околното население и случајните минувачи Активностите...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Неовластено употребил банкарска картичка во сопственост на жителка од Англија со привремен престој во Охрид

СВР Охрид поднесе кривична пријава против Н.С.Л.(41) со привремен престој во Охрид, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично...

1 306 307 308 639
Page 307 of 639