Актуелно

АктуелноОхрид

Доделени сертификатите на учениците за освоените места на натпреварите на ,,Образовно рандеву 2022”

Доделени сертификатите на учениците за освоените места на натпреварите на ,,Образовно рандеву 2022” на МАССУМ. Гордост да се биде ментор...

АктуелноОхрид

Петкоска: Заради неспособната власт туризмот се уште не може да се врати на нивото пред пандемијата, иако секаде во регионот тоа веќе се случи

НЕ Е ДО СВЕТСКАТА КРИЗА, НИТУ ДО РУСКО-УКРАИНСКИОТ КОНФЛИКТ, ТУКУ ДО ТОТАЛНО НЕСПОСОБНАТА ВЛАДА! Туризмот се врати на нивото од...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Завршена санацијата на потпорниот ѕид на на пресекот на улиците „Климентов Универзитет“ и „Рашанец“

Санацијата на потрпониот ѕид на пресекот на улиците „Климентов Универзитет“ и „Рашанец“ заврши. Активностите за санација и уредување на потпорните...

1 2 3 306
Page 2 of 306