Регион

Наш изборНаш ИзборРегион

Во центарот на општината Пустец на 4 мај ќе биде откриена спомен-биста на Гоце Делчев великанот на македонското револуционерно движење

Во центарот на општината Пустец до македонската црква “Свети Архангел Михаил”, на 4 мај 2024 година, сабота, со почеток во...

Наш ИзборНаш изборРегион

ЕУ одвои 13,79 милиони евра за прекуграничен одржлив развој во Албанија и Македонија

Преземајќи значаен чекор за целите за пристапување кон Европската унија, Македонија и Албанија денеска заедно ја започнаа Програмата за прекугранична...

1 2 4
Page 1 of 4