Редакција

АктуелноОхрид

Спроведена крводарителска акција во просториите на ОЕМУЦ „Св.Наум Охридски“

На ден 23.11.2022 г. во просториите на ОЕМУЦ ,,Св. Наум Охридски" - Охрид беше спроведена крводарителска акција во соработка со...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Реконструирани тоалетите во подрачниот објект на ООУ „Кочо Рацин“ во Долно Лакочереј

Завршија работните активности за реконструкција на тоалетите во подрачниот училишен објект на ООУ „Кочо Рацин“ во село Долно Лакочереј. Извршена...

АктуелноОхрид

Започнаа активностите за целосна реконструкција на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско

Започнаа активностите за целосна реконструкција на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско, напиша на својот Фб профил градоначалникот Кирил Пецаков, Во...

1 611 612 613 1.024
Page 612 of 1024