Редакција

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Свечен настан по повод соопштување на добитниците на наградите СВП за 2022 година

На 21 март, Светскиот ден на поезијата, во понеделник, со почеток во 11:00  часот во Македонската академија на науките и уметностите  ќе...

Наш ИзборНаш изборОхрид

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ секогаш против редот и законите, УЈП и институциите ги штитат граѓаните

Управата за јавни приходи како и сите останати институции дејствува според законите и постапува неселективно и ефикасно. Преку редовните контроли...

АктуелноОхрид

ВМРО-ДПМНЕ: УЈП затвора маалски дуќани низ Охрид, Битола, Прилеп, додека големите никој не ги чепка

Изминатите неколку дена УЈП предводено од партискиот кадар на СДСМ, Сања Лукареска врши брутална хајка врз најситните трговци и продавници,...

АктуелноОхрид

Божиноски: Општина Охрид ќе го покрие надоместокот за Обука за стекнување со сертификат за личен асистент на лица со попреченост

Одлука за учество на Општина Охрид во реализација на програмска активност за обезбедување личен асистент на лицата со попреченост, напиша...

1 425 426 427 525
Page 426 of 525