Редакција

АктуелноОхрид

Јордан Пуроски назначен за директор во ОУ „ Св. Климент Охридски“

Јордан Пуроски со решение потпишано од градоначалникот од вчера повторно е назначен за директор во ОУ „ Св. Климент Охридски“....

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО)Струшка дијализа сеуште со дупки на таваните, а нема ниту реагенси за микробиолошки испитувања!

И после три години од прокиснувањето на кровот од болницата дијализа во Струга, сеуште ништо не е санирано ниту поправено....

АктуелноОхридПоследни Вести

(ФОТО) Топли оброци за сите 92 ца вработени од Ј.П ,,Охридски Комуналец” кои го расчистуваат снегот

Ј.П ,,Охридски Комуналец" обезбеди за сите 92 вработени топли оброци кои беа директно вклучени во расчистување на снегот.Исто така се...

АктуелноОхрид

Општина Охрид се вклучи во националната кампања „Ги запознавме ретките болести 2022“ – зградата осветлена во боите на ретките болести

Со вечерашното осветлување на зградата на Општина Охрид во боите на ретките болести се вклучуваме во националната кампања „Ги запознавме...

АктуелноОхрид

(ВИДЕО) ЈП „Охридски комуналец“ со песок ги посипува сокачињата во Варош и Месокастро

Ј.П.„Охридски Kомуналец" ги мобилизира сите оперативни служби со цел полесно справување со снежните врнежи. Екипите интензивно работат во расчистување на...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Ј.П.„Охридски Kомуналец” ги мобилизира сите оперативни служби – се чисти снегот во Охрид

Ј.П.„Охридски Kомуналец" ги мобилизира сите оперативни служби со цел полесно справување со снежните врнежи.Снегот се расчистува од јавните пешачки површини...

1 424 425 426 475
Page 425 of 475