АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Чекајќи го Петровден

 

Вака изгледа во моментов патот кој води од Охрид до Кичево. Ниту е готов автопатот, ниту ќе е готов годинава, а како сите претходни седум години ја нема ни „Македонија Пат“ да подзачисти.