Редакција – Страница 424 – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024

Редакција

АктуелноОхрид

АПЕЛ: Итно е потребна крв од групата нулта негатив

Читатели на OhridPress доставија апел до нашата редакција за објава на вест дека е итно потребна крв од групата нулта...

АктуелноОхрид

Пецаков: Лицата со ретки болести и нивните најблиски ја заслужуваат нашата постојана поддршка и подадена рака

Лицата со ретки болести и нивните најблиски ја заслужуваат нашата постојана поддршка и подадена рака. Искрено се радувам што и...

АктуелноОхрид

ООУ „Христо Узунов“ и ООУ „Кочо Рацин“ добија опрема од GLOBE програмата на Министерството за животна средина и просторно планирање

ООУ „Христо Узунов“ и ООУ „Кочо Рацин“ добија опрема од GLOBE Програмата имплементирана од Министерството за животна средина и просторно...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Завршена реконструкцијата на санитарните јазли и електричната инсталација во ОУ „Братство Единство“ -Лескајца

Наша замисла е постојано инвестирање во образовните институции на територија на Општина Охрид . Во таа насока се одвиваат и...

1 423 424 425 907
Page 424 of 907