Редакција

АктуелноОхрид

Приведен 62 годишен охриѓанец кој го нарушил јавниот ред и мир, а бил агресивен и кон полициските службеници

На 07.04.2023 година во 15.30 часот, во СВР Охрид приведен е 62 годишен охриѓанец кој, претходно на улицата „Момчило Јорданоски“...

АктуелноОхрид

Во Гимназијата изведен културен перформанс под мотото „Традицијата-темел на современото живеење“

Пред многубројната публика, гости од другите училишта, родители и професори вчера во Охридската гимназија беше изведен културен перформанс преку кој...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Градоначалникот Пецаков : Посакувам заедно да продолжиме да ја негуваме толеранцијата со еднаквост и социјална правда за сите

Меѓународниот ден на Ромите не потсетува дека почитувањето на различностите е нашата најголема сила кон остварување на заедничките стремежи за...

АктуелноОхрид

На полигонот од поранешната Касарна денеска ќе се одржи хуманитарен настан „Од срце за Бојан Крстески“

На полигонот од поранешната Касарна денеска ќе се одржи хуманитарен настан „Од срце за Бојан Крстески“. Предвидени се повеќе активности...

1 422 423 424 973
Page 423 of 973