Редакција

Интервјуа

(ВИДЕО) Карапанџа: Ајварот е нешто феноменално, јас знам како се прави, но никогаш не сум правел

Легендарниот Стево Карапанџа дел од еминентните експерти од областа на готварството и гастрономијата денеска своите знаења и искуства ги споделија...

ИздвојувамеИнтервјуа

Спортот е најсилниот антидепресив – како до успех за фит и здраво тело, открива лиценциран фитнес инструктор Бобан Наумоски

Кога ќе се спомне здрав живот веднаш асоцијацијата ни е тренинг, вежби, но и здрава храна. Но се чини дека...

ИздвојувамеИнтервјуа

(ВИДЕО) По делата на Св. Климент не препознава целиот свет, десната рака која дава благослов е во Охрид

Свети Климент Охридски е најдаровитиот ученик на рамноапостолните сесловенски браќа Кирил и Методиј. Живеел во втората половина на IX век...

АктуелноОхрид

Пецаков и раководството од ЈП Билјанини извори одржаа работна средба со сите фудбалски школи кои користат услуги на СРЦ “Билјанини Извори”

ЈП "Билјанини Извори" денес реализираше работна средба со сите фудбалски школи кои користат услуги на СРЦ "Билјанини Извори". Состанокот со...

1 275 276 277 285
Page 276 of 285