Наш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Пецаков: Активности за асфалтирање на улици и патишта во руралните средини

Денеска активностите за асфалтирање на улици и патишта во руралните средини , а кои се во рамки на годишната програма за асфалтирање на локални улици и патишта се реализираат во село Трпејца, пишува градоначалникот Пецаков во својата објава.