Наш ИзборНаш изборОхрид

Засилени сообраќајни контроли на СВР Охрид – санкциониран 61 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од дозволената

На 31.03.2023 од 14.00 до 20.00 часот на подрачјето на СВР Охрид спроведени се засилени сообраќајни контроли. Притоа, полициските службеници затекнале и санкционирале 61 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од дозволената (Охрид-03, Струга-40, Кичево-16, Дебар-02)

извор: СВР Охрид