АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) „Sonja Atelier“ – во нов амбиент, доверете ја грижата за косата на вистински професионалец!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Sonja Atelier“- на иста локација во нов современ амбиент.  Професионалец со над 15 години работно искуство.

Фризурата за средната жена е нешто повеќе од само стилска состојба или начин на уредување на косата. За многумина, нејзината фризура е израз на нејзината личност, самодоверба и индивидуалност.

Времето и вниманието кое  се посветува на фризурата не е само нега на косата, туку  тоа е момент за самопосветување и внимание кон своето тело и изглед. Средениот изглед ви поттикнува чувство на самоувереност и сигурност. Вашиот изглед остава впечаток пред воопшто да проговорите.  Добро избраната и одржуваната фризура може да создаде впечаток на стил, компетентност и професионализам.

Исто така, фризурата може да биде и израз на креативност и индивидуален стил. Со различни облици, бои и текстури, средната жена може да ја прослави својата уникатност и да ги изрази своите креативни идеи.

Секој сака да биде привлечен и забележан. Најпрво обратете внимание на косата!

Не постојат совршенства. Но може да направите Вашата фризура да биде совршена!

Соња Атеље

ул. Димитар Влахов (наспроти Маларична)…

тел: 077/ 809 – 170