Наш ИзборНаш изборОхрид

Левица: ,,Демократијата” на ДПМНЕ на дело во Охрид

Денеска 25.02.2024 година, пред зградата на Општина Охрид каде се наоѓа канцеларијата на ДИК (Државната Изборна Комисија), активистите од Левица, кои со мал штанд делеа флаери за собирање на потписи за кандидатот на Левица, за претседател на Република Македонија, Професор Доктор Билјана Ванковска,ги дочека Комунална инспекција.
Комуналната инспекција ги избрка активистите на Левица, по наредба на Кирил Пецаков – Градоначалник на Општина Охрид  и Александар Китески – Секретар на Општина Охрид.
Со почит,
Левица ЛО Охрид