Наш ИзборНаш изборОхрид

Санкциоирани 39 возачи кои возеле со брзина над дозволената

На 01.10.2023 во периодот од 10.00 до 15.00 часот на подрачјето на СВР Охрид, извршени се засилени сообраќајни контроли.

Притоа, полициските службеници затекнале и санкционирале 39 возачи кои управувале возила со брзина поголема од дозволената (Охрид-10, Струга-11, Кичево-15,Дебар-03).

 

 

 

свр